Despre mine

Am inceput sa fac fotografie in 2012, un an mai tarziu dupa ce am trecut printr-o serie de filtre am ajuns la concluzia ca cel mai mult imi place sa fiu in preajma oamenilor, sa le cunosc si sa le fotografiez povestile si unde poti sa faci acest lucru mai bine decat pe partea de fotografie de nunta? Asa ca inevitabil am ales aceasta latura. In acest moment fotografia a devenit pentru mine un mod de viata. Imi plac experientele noi, momentele traite impreuna cu oamenii care se casatoresc si nu numai . Sunt o persoana ambitioasa, dau mereu ce este mai bun pentru a avea cele mai bune rezultate, si nu in ultimul rand sunt intotdeauna optimist!   Tot ce ne mai desparte de o viitoare colaborare este un mail de contact! Va astept cu drag sa imi spuneti povestea voastra!   Catalin Gogan

MY MISSION

Misiunea mea este aceea de a imi transforma intotdeauna clientii in prieteni si in viitor cand se vor uita peste fotografii sa retraiasca cele mai importante momente petrecute in ziua nuntii ca si cum ar fi fost ieri.

THE SERVICES

Intotdeauna am fost de parere ca nu poti sa faci mai multe lucruri la fel de bine asa ca am renuntat la multe ramuri ale fotografiei si m-am axat pe ce consider eu ca pot sa fac cel mai bine!

Fotograf nuntă

Fotograf botez

Are you ready for adventure?